Action Quality Horsefood - Basic
Action Quality Horsefood - Sport
Action Quality Horsefood - Perform
Action Quality Horsefood - Breeding
Action Quality Horsefood - Special

Wetenschappelijk onderzoek en een passie voor de paardensport liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van de paardenvoeders van Action Quality Horsefood. Door nauw samen te werken met trainers, fokkers en gezondheidsspecialisten garanderen wij al vele jaren een krachtig en doelgericht productassortiment voor recreatieve doeleinden tot en met ondersteuning bij intensieve (top)sportprestaties.

Een breed assortiment voor een optimale gezondheid

De optimale gezondheid van uw paard of pony wordt ondersteund door het zeer lage aandeel melasse, de levende gisten en de verrijking met glucosamine en chondroïtine. Daarnaast is ons paardenvoer vrij van synthetische antioxidanten en bevat 90% van onze samenstellingen spelt.

Het assortiment van Action Quality Horsefood is onderverdeeld in herkenbare categoriën, waarbinnen zich meerdere producten bevinden die aansluiten op de behoefte, het inspanningsniveau, specifieke situaties en het ras van uw paard.

Action Skoatter, een roemrijke geschiedenis

Action Quality Horsefood is geïnspireerd op de prestaties en het palmares van de legandarische draver Action Skoatter (1983 - 2011), ook wel “De Vliegende Friezin” genoemd. Deze schitterende bruine schimmelmerrie was in haar hoogtijdagen de allerbeste draver van Nederland en heeft diverse aansprekende overwinningen op haar naam staan. Tijdens hun zoektocht naar het perfecte paardenvoer voor hun, toen nog, jonge supertalent kwamen de eigenaren van de merrie voor het eerst in aanraking met de brokken van Gebrs. Fuite uit Genemuiden...

Lees hier meer over deze succesvolle samenwerking >